• 5 joburi
  • în  și
  • în 
care arată 0 din 0

E în regulă, anunță-ne

Simplul fapt că nu avem un post liber pentru tine în acest moment nu înseamnă că nu avem nevoie de tine.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Termenii de utilizare Google.

Acest consimțământ cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, acordat în conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor (UE) 2016/679, se acordă pentru o perioadă de 5 ani, iar dumneavoastră îl puteți revoca în orice moment și șterge definitiv datele dumneavoastră cu caracter personal pentru această companie la adresa joinus@rohlik.group. În cazul în care vă retrageți consimțământul, Rohlik Group a.s. va șterge definitiv toate datele dvs. personale. Notele care reprezintă rezultatul și înregistrarea procesului de selecție pot fi prelucrate în continuare numai dacă nu conțin date cu caracter personal.

În scopul prelucrării datelor, compania utilizează instrumente software de la terți care respectă legile aplicabile privind confidențialitatea.

Prin prelucrarea datelor dvs. personale, aveți dreptul: (i) de a avea acces la datele cu caracter personal; (ii) de a corecta sau de a completa datele cu caracter personal inexacte sau false; (iii) de a șterge datele cu caracter personal, în cazul în care informațiile cu caracter personal nu mai sunt necesare în scopurile pentru care au fost colectate sau prelucrate în alt mod sau dacă constatați că au fost prelucrate în mod ilegal, (iv) de a limita prelucrarea datelor cu caracter personal în cazuri specifice (v) la portabilitatea datelor; și (vi) să formulați o obiecție, după care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal va înceta, cu excepția cazului în care se stabilește că există motive legitime serioase pentru prelucrare care prevalează asupra intereselor sau drepturilor și libertăților dvs.

Pentru informații suplimentare privind prelucrarea datelor de către Rohlik Group a.s., inclusiv posibilii destinatari, vă rugăm să contactați joinus@rohlik.group sau să vizitați www.rohlik.group/Privacy-policy.