Warehouse

Outbound Team Leader (Coordonator sector Outbound)

București

România

Echipa Outbound este responsabilă pentru gestionarea întregului proces de finalizare a comenzilor. Sarcina principală a echipei de finalizare a comenzilor este de a asigura un proces rapid și eficient de finalizare a comenzilor. Un accent deosebit este pus pe asigurarea faptului că comenzile sunt complete, că se menține calitatea alimentelor și că timpul necesar pentru finalizarea acestui proces este minimizat. Echipa de finalizare a comenzilor are un impact semnificativ asupra satisfacției clientului final, care se așteaptă să primească alimentele comandate în cantitatea, timpul și calitatea solicitate.

Despre Rohlik

Rohlik este liderul din Europa Centrală în e-grocery.

Prezenți în Cehia, Ungaria, Austria și Germania. În curand ne vom extinde și în alte țări.

Ce oferim

Dezvoltare personala

Rohlik crește rapid, la fel și tu. Te vei confrunta cu o nouă provocare în fiecare zi. Va trebui să rezolvi probleme pe care nu le-ai rezolvat niciodată până acum. Îți oferim o muncă interesantă care sa te provoace. Nu este pentru toată lumea, dar îți va plăcea aici dacă îți place să faci ca lucrurile să meargă înainte.

Activitatea ta are impact real și îți aduce valoare

Vei construi unul dintre cele mai bune servicii din lume. Din momentul în care ni te alături, vei avea oportunitatea de a schimba direct viețile clienților noștri în bine.

Indiferent de departamentul sau rolul în care te vei afla, munca ta va fi esențială și va face parte din schimbarea. Dacă ai o părere și nu te temi să o exprimați, vei fi auzit. Clientul nostru este centrul universului nostru, astfel încât toți cei care pot îmbunătăți experiența clienților sunt îmbrățișați și sprijiniți să facă un pas înainte și să propună o soluție.

Libertatea muncii

Credem în oamenii noștri. Fiecare poate decide de unde va lucra sau de câte vacanțe nelimitate se va bucura. Totul este să terminăm munca, nu de unde este făcută.

Remunerație echitabilă

În conformitate cu politica noastră de responsabilitate personală, am eliminat bonusurile obișnuite. Credem cu tărie că stimulentul de a-ți face cel mai bine activitatea nu ar trebui să fie într-un bonus trimestrial. Dar nu iti faceți griji, nu te vom plăti cu alune. Dorim să folosim smântâna culturii, motiv pentru care oferim cele mai de top salarii fixe din piață.

Recunoașterea de la egal la egal

Apreciem opinia ta. De aceea am lansat sistemul de recunoaștere de la egal la egal, în care toată lumea are dreptul să-și îmbrățișeze colegii și să le acorde credite la cafeneaua noastră internă.

Abonament premium neplătit

Angajații noștri sunt clienții noștri valoroși. Apreciem feedback-ul tau și dorim să utilizezi serviciile noastre cât mai mult posibil, așa că iți oferim abonament premium fără alte plăți.

Provocări sportive

Nicio persoană Rohlik nu poate primi vreodată suficiente provocări! De aceea le organizăm pe cele axate pe sport. Precum alergarea, ciclismul sau drumețiile. Și ce nu e de ratat în afară de colegii grozavi? Ei bine, recompense tentante. Nu ar fi posibil fără ei

O echipa grozava

Indiferent că este vorba despre comerț, dezvoltare software, logistică, business intelligence și multe altele, luptăm pentru cotă de piață într-un mediu provocator, dar luptăm ca o echipă. Ne-am întors unul pe altul și nu uităm să ne distrăm împreună. Ne bucurăm împreuna în mod constant de degustări de produse noi, grătare și petreceri.

Ne potrivim?

Scopul nostru în viață este să îmbunătățim viața altor oameni. O astfel de misiune este dificilă, viața la Rohlik este dificilă – nu este pentru toată lumea.

Este cea potrivită pentru tine?

curios cum e la noi ?

Scrie câteva cuvinte despre voi și să ne conversam.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Termenii de utilizare Google.

Acest consimțământ cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, acordat în conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor (UE) 2016/679, se acordă pentru o perioadă de 5 ani, iar dumneavoastră îl puteți revoca în orice moment și șterge definitiv datele dumneavoastră cu caracter personal pentru această companie la adresa joinus@rohlik.group. În cazul în care vă retrageți consimțământul, Rohlik Group a.s. va șterge definitiv toate datele dvs. personale. Notele care reprezintă rezultatul și înregistrarea procesului de selecție pot fi prelucrate în continuare numai dacă nu conțin date cu caracter personal.

În scopul prelucrării datelor, compania utilizează instrumente software de la terți care respectă legile aplicabile privind confidențialitatea.

Prin prelucrarea datelor dvs. personale, aveți dreptul: (i) de a avea acces la datele cu caracter personal; (ii) de a corecta sau de a completa datele cu caracter personal inexacte sau false; (iii) de a șterge datele cu caracter personal, în cazul în care informațiile cu caracter personal nu mai sunt necesare în scopurile pentru care au fost colectate sau prelucrate în alt mod sau dacă constatați că au fost prelucrate în mod ilegal, (iv) de a limita prelucrarea datelor cu caracter personal în cazuri specifice (v) la portabilitatea datelor; și (vi) să formulați o obiecție, după care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal va înceta, cu excepția cazului în care se stabilește că există motive legitime serioase pentru prelucrare care prevalează asupra intereselor sau drepturilor și libertăților dvs.

Pentru informații suplimentare privind prelucrarea datelor de către Rohlik Group a.s., inclusiv posibilii destinatari, vă rugăm să contactați joinus@rohlik.group sau să vizitați www.rohlik.group/Privacy-policy.